Google adsense trikovi

  Kako povećati svoju svoju zaradu preko google adsense? Kao prvo morate imati stranicu koja je dobro posječena. Tu ne govorim o 100-200 posjeta mjesečno nego 10000+ posjeta mjesečno. Ovdje pogledajte kako to postiči.

    Nakon što imate uspješnu stranicu postavite google oglase na vidljivo mjesto, ali pazite da nisu prenapadni jer takav sadržaj odbija posjetitelje. Postoje dvije vrste oglasa, oni koji sadržavaju samo tekst i oni koji su slikovni. Po meni su slikovni oglasi nekako ljepši i sami po se bi potiću posjetitelja na klikanje. Pazite da su vaši oglasi dobro uklopljeni u izgled vaše web stranice, jer ako nisu i jako bodu u oči mogu biti odbojni.
    Ponekad oglasi malog formata koji su dobro uklopljeni u sadržaj postižu veći uspjeh nego oglasi velikog formata. U vašem google adsense računu možete kreirati kanale koji prate koliko je koji od vaših oglasa uspješan i na taj način možete obratiti veću pozornost na taj tip oglasa.

Mali trikovi.
Dobro prolaze i oglasi koji se nalaze kraj slika ili videa jer naše oko lakše percepira vizualni sadržaj nego tekst.
Oglašavajte svoju stranicu na društvenim mrežama kao što je Facebook i na forumima jer će te takoprivuči dodatne posjetitelje na svoju stranivu.
Kreirajte svoj računa na google webmasteru i google analyticu jer na taj način možete pratiti kako je vaša stranica pozicionirana na tražilicama i odakle dolaze posjetitelji vaše web stranice pa prema tome možete filtrirati oglase.

Ovo nemojte nikada raditi:
NIKADA ne klikajte sami na oglase.
NE potičite prijateljeda klikaju 10-15 oglasa dnevno za vas.
NIGDJE na vašoj web stranici ne potičite da se klika na oglase.
NE ističite strelice ili dodatne okvire oko oglasa.

Translate